Alles over kennel Ďvan het Veense SpringertjeĒ

In 1987 zij wij gestart met onze kennel. De eerste Engelse Springer die haar intrede deed was Ashly van duin en Kruidberg . Zij komt uit een dual-purpose : men kan er zowel mee jagen als showen.

 

                               Ashly                            

Drie jaar later kochten we onze tweede Springer: Padthaway Madonna wij noemden haar Donna. Zij is  in Nederland gefokt  uit twee Engelse import Springers. Donna is onze eerste kampioen en grondlegster van onze succesvolle  showlijn.

 

 

                   Donna                     

 

Op dit moment hebben wij 13 Engelse Springer SpaniŽls en 1 Engelse Cocker SpaniŽl (voor de lol) Ashly en Donna hebben wij helaas eind febr.2002 moeten laten inslapen.

Wij wonen in een klein dorp in de Betuwe met de naam Ingen.

   

 

Zoals de foto's  laten zien wonen wij landelijk en hebben wij voor de honden een grote speelweide waar zij dagelijks hun energie kwijt kunnen.

    

 

Een groot gedeelte van de dagen komen  de honden gewoon in huis en nemen ze een groot gedeelte van onze leefruimte in beslag. 

 

 

Als wij puppen hebben groeien ze op in huiselijke kring,en maken ze kennis met onze katten,pony en vogel. 

Onze kennel hulp is onze dochter Dapnhe (28-11'91)ze is opgegroeid met de Springers en vindt de honden erg leuk. Toen Daphne 4 jaar was heeft ze voor het eerst meegedaan aan een kind-hond show en won daar haar eerste prijs .Ze was gekleed als een Engelse lady met haar Engelse Springer SpaniŽl.

                                        Daphne en Lizzy

 

Een paar jaar later is ze gestart met junior handling. Ze heeft ook daar al verschillende prijzen behaald waaronder verschillende 3de plaatsen en  een 1ste plaats.

 

                                           

               Daphne en Siena                   

 

Onze honden zijn onze vrienden en blijven tot aan hun dood . 

Voor verdere informatie kunt u ons bellen of mailen.

Rudo en Helma van den Brink

Nieuwesteeg 2

4031 JR  Ingen  The Netherlands

tel.and fax nr. +31 (0)344-604360

e-mail:  v.h.veense-springertje@planet.nl